Numele meu este Olivia şi eu voi fi gazda dumneavoastră.

Salonul Clăbucel a luat naştere din dorinţa de a oferi căţeilor orădeni servicii profesionale de coafură şi cosmetică.

La rândul meu am 3 căţei pe care îi iubesc enorm şi vă asigur că şi căţelul dumneavoastră se va bucura de aceeaşi atenţie şi grijă.

Salonul beneficiază de un spaţiu foarte generos fiind situat în cartierul rezidenţial Europa - Impact (lângă Centrul comercial AUCHAN).

Este dotat cu echipamente de ultimă generaţie şi folosim doar produse de îngrijire profesionale.

Regulile salonului Clăbucel

Experienţa acumulată din 2011 încoace ne-a determinat să instituim un set de reguli care să ne ajute la buna desfăşurare a activităţii de toaletare şi pentru a evita orice fel de neplăceri.

1) Persoanele care nu se vor prezenta la programare nu vor mai fi primite la salon decât în cazul în care vin să își achite programarea neonorată (timpul nostru pierdut).

2) SE VA ÎNCHIDE MEREU POARTA! Nu ne dorim sub nici o forma ca vreun câine să scape pe stradă.

3) Obligaţia de a confirma sau infirma programarea. În ziua dinaintea programării vă vom trimite un SMS, şi este necesar un răspuns din partea dumneavoastră pentru a menţine programarea. Facem acest lucru pentru ca în cazul în care se renunţă la programare, să putem reprograma de urgenţă pe altcineva.

4) Stăpânul nu va rămane cu câinele la toaletat, deoarece în majoritatea cazurilor câinele devine mai agitat, neputându-se face toaletarea în mod optim.

5) Întârzierile se taxează cu 20 lei la 10 minute, iar la mai mult de 20 minute suntem nevoiţi să vă reprogramăm. Nu ne dorim să vă punem la plată în plus, dar programul salonului este foarte aglomerat si orice intarziere poate afecta următoarele programări. Puteţi lăsa câinele mai devreme de ora programării, avem capacitatea de a-i asigura cazarea fără probleme.

6) Stăpânul va veni după câine doar după ce a fost sunat în prealabil. Prezenţa stăpânului poate agita câinele şi acest lucru nu e de dorit în timpul toaletării.

7) În cazuri extreme se mai pot percepe taxe pentru agresivitate/agitaţie în valoare de 30 lei.

8) Dacă animalul este extrem de agresiv se va opta pt anestezie, dacă se doreşte neapărat toaletarea acestuia. Anestezia se face strict de către veterinar, cu aprobarea stăpânului.

9) La predarea căţelului acesta se verifică înainte de plecare pentru a se putea ajusta, orice reclamaţii ulterioare nu se vor lua în considerare.

10) În cazul posibilelor răni obţinute la salon (din cauza groomer-ului), stăpânul va fi despăgubit pentru cheltuielile la veterinar. Se întîmplă extrem de rar, în cazul câinilor foarte agitaţi, dar dorim să ne asumăm responsabilitatea propriilor greşeli.

11) Ne rezervăm dreptul de a refuza cățeii care pun în pericol sănătatea si siguranța personalului şi a celorlalți clienți. Stăpânii sunt obligați să prezinte carnetul de sănătate al câinelui, cu vaccinurile la zi.